צ’ילי קון קרנה

המצרכים


בצל גדול קצוץ דק

שמן לטיגון

4 שיני שום

1/2 קילו בשר טחון

מלח

פלפל

כמון

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

פלפל אדום (גמבה)

פלפל ירוק

פלפל חריף ירוק

פלפל חריף אדום

3 סוגי שעועית

2 כפות רסק

4 עגבניות מרוסקות

מקל קינמון

סוכר

עלי דפנה

בצל ירוק

עלי אורגנו טריים


אופן ההכנה:

1.בסיר רחב מטגנים את הבצל עד לריכוך. מוסיפים שום ואת הבשר הטחון. בעזרת כף עץ מפרידים את הבשר עד שהוא מטוגן מכל צדדיו. מוסיפים את התבלינים ומאדים 5 דקות.

2.מוסיפים את הפלפלים ומאדים 7 דקות. מוסיפים את השעועית עם הרסק והעגבניות. מאדים על אש נמוכה. כמה דקות לפני סיום הבישול מפזרים סוכר, מקל קינמון ועלי דפנה.

3.ההגשה: על מצע אורז לבן שמים מנה מהתבשיל. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ועלי אורגנו טריים.