פרגיות עם פירות יבשים ברוטב דבש וקינמון

המצרכים


בקשו מהקצב שלנו קילו פרגיות בצל גדול חתוך לקוביות 3 שיני שום פרוסות כפית שטוחה קמח כף רסק עגבניות כף סוכר חום בערך 2 כוסות מים כוס וחצי פירות יבשים (צימוקים, תמרים משמשים) כף דבש קורט קינמון כפית רוטב סויה כף רוטב צ’ילי מתוק כף פפריקה מרוקאית כף א. מרק פלפל שחור גרוס מלח (במידה וצריך)


אופן ההכנה:

1. כל פרגית לחתוך לשלושה חלקים.

2. לשים כמה כפות שמן במחבת ולהוסיף את הבצל לטגן תוך כדי בחישה כמה דקות להוסיף את הקמח ולערבב עד שהוא נמס, להוסיף את השום לטיגון קל.

3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כשתי דקות ולהוסיף את הפרגיות.

4. לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הפירות היבשים, להמשיך לבשל עוד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב.