טיפים אונטריב

האונטריב הוא נתח הממוקם מעל הכתף הקדמית של הפרה, באזור המחבר בין הצוואר לאנטרקוט


מדובר בנתח לא מוכר אצלנו הצרכנים, אך מתברר שהוא אהוב במיוחד על מסעדנים בזכות טעמיו העשירים ומחירו הנגיש.


האונטריב מאופיין בשומניות גבוהה יחסית, עם טעמים עשירים המזכירים קצת את האנטרקוט, ולכן הוא מתאים במיוחד לבישול תבשילים ארוכים כמו גולש, צלי בקר וחמין. בנוסף, בגלל אחוזי השומן הגבוהים שלו הוא לחלוטין מתאים גם כבשר להמבורגרים, קבבים וקציצות.