המצרכים

2 כפות שמן זית

בצל בינוני, קצוץ גס

חצי כפית כמון

חצי ק"ג בשר טחון מעדני הטלה

קופסה (800 גרם) קוביות עגבניות משומרות

2 כוסות גרגרי חומוס קפואים

מלח

פלפל שחור גרוס

6 ביצים

להגשה:

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1.מחממים מחבת גדולה ורחבה על להבה בינונית. מוסיפים שמן, בצל וכמון ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל מתרכך. מוסיפים בשר ומטגנים תוך כדי ערבוב ופירור הבשר עד שמשנה את צבעו לחום.

2.מוסיפים עגבניות וחומוס ומביאים לרתיחה. ממליחים, מפלפלים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שגרגרי החומוס רכים.

3.יוצרים 6 גומות קטנות ברוטב בעזרת כף ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים ומבשלים 5-3 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *