המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו עגבניות שרי בשלות
  • 4 שיני שום
  • לחם שאוהבים (או שנשאר מאתמול) – פוקצ'ה, חצי בגט, לחמנייה או רבע חלה
  • פחית שימורים של 400 גרם שעועית לבנה מבושלת ברוטב עגבניות
  • 12 נקניקיות מעדני הטלה מכל סוג שאוהבים
  • שמן זית
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל -180 מעלות

2.חוצים את עגבניות השרי, מקלפים ופורסים את שיני השום.

3.קורעים את הלחם לנתחים בגודל ביס וזולפים מעט שמן זית.

4.מסדרים את העגבניות, השום והלחם בתבנית צלייה ויוצקים את השעועית עם הנוזלים מעל.

5.חוצים את הנקניקיות (לא חובה) ומסדרים בין המרכיבים שבתבנית.

6.מזלפים מעל מעט שמן זית ושליש כוס מים ומתבלים במלח גס.

7.מכניסים לתנור ל-30-45 דקות, עד שהכל מבעבע.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

X

עוד רגע...

נבדוק האם אנחנו יכולים לשלוח לבית שלך
אנחנו עדיין לא מגיעים לאיזור שלך. אולי בהמשך.
אנחנו מגיעים לעיר שלך. אפשר להמשיך לקנות 😊
לא כיף לאכול לבד.

הירשמו לניוזלטר ותקבלו 5% הנחה לקניה הראשונה
ככה תוכלו להתפנק עם החבר'ה!