המצרכים

צלעות טלה – ½1 קג'

בצלים – 2 (קצוצים)

שום – 2 כפיות (כתוש)

דבש – 3 כפיות

שמן זית – 3 כפיות

רוטב סויה – ¼ כוס

יין לבן – 1 כוס (יבש)

פלפל שחור – 1 כפית (טחון)

מלח – 1 כפית

מיץ לימון – ¼ כוס (טרי)

קינמון – 1 כפית (טחון)

אופן ההכנה:

1.הניחו את צלעות הטלה בתבנית אפייה.

2.בקערה קטנה ערבבו יחדיו את הבצל, השום, הדבש, השמן, רוטב הסויה, היין, הפלפל, המלח, מיץ הלימון והקינמון.

3.מרחו את התערובת על הצלעות, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.

4.אחרי שעה, חממו תנור מראש ל-200° מעלות והכניסו לתוכו את הצלעות למשך 70 דקות או עד שהן צלויות היטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *