המצרכים

200 גרם בשר טחון מעדני הטלה

1 בצל סגול קטן

2 בצלים ירוקים, רק החלק הלבן

כף שמן זית

מעט פטרוזיליה קצוצה

קורט גרידת לימון

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית בהרט

חלמון ביצה טרוף בכף מים

בצק פריך או 1/2 חבילה מעדנות (גליל אחד)

קמח לרידוד

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל- °170 או מכינים שמן לטיגון עמוק

2.קוצצים דק את הבצלים

3.במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבשר והבצלים תוך קיצוץ במרית, כמו כשמכינים בולונייז עד שהבשר מוכן

4.מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים, מערבבים ומסירים מהאש

5.מניחים להצטנן

6.מרדדים דק את הבצק על משטח מקומח

7.קורצים עיגולים בכוס זכוכית ומברישים את ההיקף בביצה טרופה

8.כפית גדושה מהבשר בכל עיגול

9.מקפלים למשולשים של אזני המן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *